Interesse?

Boek ons! Jumping Spectacles wordt gevraagd om op te treden op allerlei gelegenheden. Wij kunnen uw feest, presentatie of concert luister bijzetten met een spectaculaire dansshow en/of workshop.

Wat hebben we te bieden?

Optredens

DemonstratieOnze acrobatisch rock-'n-roll shows zijn een combinatie van dans, acrobatiek, petticoats en strakke pakken: het swingende hoogtepunt van uw evenement! Klik hierboven op Optredens voor meer informatie. Of bekijk de video hieronder.

Workshops

Heeft u een groep mensen die kennis wil maken met deze sport? Denk niet meteen aan de allerhoogste acro's. Wij kunnen u of uw gasten in een uur de beginselen bijbrengen in een workshop. Acrobatisch Rock-'n-Roll gaat over respect voor elkaar en het aanvoelen van je partner. Onze workshops staan garant voor plezier en brengen uw gasten letterlijk dichter tot elkaar.

Neem contact met ons op

Bel 030-294 48 61 (Sacha). Mocht u het antwoordapparaat treffen dan kunt u gerust inspreken, dan bellen we u zo snel mogelijk terug. Of gebruik ons webformulier hieronder voor een prijsopgave en mogelijkheden voor een op maat gemaakte show of workshop. Vraag naar de tarieven voor een workshop in combinatie met een optreden.

Optreden American Day

Opname van een optreden met acht paren op 7 juni 2015. Lokatie was het Julianapark in Utrecht.

16:04 min, 173 MB