Lessen bij Jumping Spectacles

Een nieuwe introductiecursus acrobatisch dansen start op 12 februari 2019.

Ook proberen?

Jumping Spectacles biedt introductiecursussen acrobatisch dansen aan voor een kennismakingsprijs. Introductielessen zijn bedoeld voor beginners. In deze lessen kun je een indruk krijgen of deze danssport bij je past.

De lesvorm is klassikaal. Op dit niveau begin je met het aanleren van de basispas en je eerste acro's en dansfiguren. Stap voor stap worden deze figuren aangeleerd door gediplomeerde docenten, zodat je aan het einde van de cursus al een klein showtje kan geven!

Alle introductiecursussen worden aangekondigd in de lesagenda.

Beginnen in onze beginnersgroep

Onze beginnersgroep op dinsdagavond is een groep dansers met minder dan een jaar ervaring. In september en februari stellen we deze open voor nieuwe beginners. Je komt dan in een groep met anderen die al een paar maanden bezig zijn. De docenten voorzien je natuurlijk van een programma dat bij je past.

De cursus bestaat uit tien lessen en kost slechts 25 euro. Studenten krijgen nog 5 euro extra korting!

Aanmelden doe je via ons webformulier hieronder. Wij zullen dan een afspraak met je maken voor een gratis proefles en daarna zien we verder.

En daarna?

Na de introductiecursus kun je de rest van het seizoen lessen in dezelfde groep blijven volgen. Je wordt dan lid van de vereniging. De vervolglessen bieden we aan tegen een kostendekkend tarief. De vervolglessen zijn op dinsdagavond en zodra je verder gevorderd bent, ook op donderdagavond.

Lessen bij Jumping Spectacles

Op 16 mei 2013 heeft RTV Utrecht opnames gemaakt van de gevorderdenles voor een item over bijzondere sporten in Utrecht.

2:06 min, 19 MB