We hebben goed nieuws voor de vereniging! Sinds mei 2011 hebben we opnieuw een samenwerkingsverband met Olympos. Voor degene die niet bekend zijn met Olympos hier een kleine introductie.

Sportcentrum Olympos is het studenten sportcentrum in Utrecht en is er in de eerste plaats voor studenten en medewerkers in het Utrechtse hoger onderwijs. Maar andere sportliefhebbers zijn natuurlijk ook van harte welkom! De accommodatie is tevens te huur voor evenementen, sportdagen, trainingen, vergaderingen, enz. Kijk voor meer informatie op www.olympos.nl.

Voor beide partijen levert dit samenwerkingsverband vele voordelen op. Olympos kan nu onze mooie sport aanbieden in hun reeds gevarieerde assortiment van sporten. Zij hopen hiermee nog meer Olympos leden te werven. Jumping Spectacles kan in ruil daarvoor gebruik maken van promotiemiddelen, zodat nog meer studenten ons kunnen vinden! De vereniging krijgt een kraam aangeboden bij de sportmarkt op Olympos komende 17 augustus. Daarnaast wordt onze sport opgenomen in het sportaanbod van Olympos. Dit betekent dat we op hun website te vinden zijn, in hun nieuwsbrief terecht komen en onze folder en flyer zal bij de ingang van het Olympos sportcomplex te vinden zijn!

Het bestuur van zowel Jumping Spectacles en Olympos zijn erg enthousiast over de samenwerking!

Nieuws van anderen

Optreden Hogeschool Utrecht

Opname van ons optreden op 9 januari 2014, bij de opening van het nieuwe gebouw van de faculteit Maatschappij & Recht van de Hogeschool Utrecht.

5:52 min, 48 MB