Demo Beilen 2 september 2011

Jumping Spectacles was uitgenodigd om tijdens het dorpsfeest Beilen Ummekeer twee keer op te treden. Dit gezellige dorp had flink uitgepakt met, oldtimers, een walk-in bioscoop, een DJ van Radio 538 en verschillende podia gevuld met artiesten!

Het eerste optreden startte omstreeks 19:30. Zodra de dansers op het podium verschenen en Tossa de muziek aan zette, bleven de mensen die langs slenterden staan om te kijken. De vier dansparen hadden het erg naar hun zin en dansten er lekker op los! Tijdens dit optreden hadden we ook de beide ouders van zowel Richard als Reinder in het publiek. Al na de eerste keer kregen we goede reacties vanuit het publiek en van de organisatie. De moeder van Richard heeft een mooie filmopname gemaakt, zodat we alles nog eens terug kunnen kijken.

Toen het begon te schemeren was het tijd voor het tweede optreden. Ook deze keer werd met veel energie en lol gedanst! Na afloop zijn we nog even met iedereen het dorp ingegaan, waar we met zijn allen helemaal los zijn gegaan op de muziek van de Radio 538 DJ. De jeugd van Beilen vonden ons maar een rare verschijning! Dansen op een feest, dat doe je toch niet!?! Maar we hebben ons er niets van aangetrokken en veel plezier gemaakt.

Enkele dagen na ons optreden ontving Jumping Spectacles een zeer leuke email van iemand uit het publiek. Ene Jacob had erg genoten van onze optredens en ook nog eens leuke foto’s gemaakt. De foto die bij dit stukje staat hebben we dan ook aan hem te danken!

Mindy

Optreden American Day

Opname van een optreden met acht paren op 7 juni 2015. Lokatie was het Julianapark in Utrecht.

16:04 min, 173 MB