Cereolfabriek

Een leuke trainingslocatie met mogelijkheid tot nakletsen aan de bar, lijkt ons een van de dingen die onze vereniging aantrekkelijk maken. Daarom is Sacha de afgelopen tijd druk bezig geweest zalen te bekijken en het lijkt erop dat we er nu een hebben die heel erg geschikt is voor ons!

Woensdag 17 februari hebben Sacha en ik een goed gesprek gehad met Het Wilde Westen in de volledig gerenoveerde Cereolfabriek in Oog in Al. Ze hebben daar een heerlijke theaterzaal met alles wat we nodig hebben en ook een kleinere gymzaal dan die waarin we nu trainen. We bekijken nog wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar zowel Het Wilde Westen als wij zijn positief over een goede samenwerking.

Het enige minpuntje is dat ze al een aardig vol programma hebben en dat dus de beschikbaarheid van de zalen lastig is. Op de dinsdag is er sowieso geen plek en op de donderdag is alleen de gymzaal en niet de theaterzaal beschikbaar. Echter... op een aantal andere avonden hebben ze wel mogelijkheden en we zijn nog in gesprek met hen over die mogelijkheden. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

Om alvast een beetje de sfeer te proeven en jullie te laten ervaren waarom wij zo enthousiast zijn, willen we binnenkort op een donderdagavond een training organiseren in de Cereolfabriek. Ik hoop dat jullie er dan bij kunnen zijn en er net zo van genieten. Dan kunnen we daarna bekijken of we echt die kant op willen met onze trainingen.

Ekrem

Meer informatie over de Cereolfabriek.

Nieuws van anderen

Henk Westbroek op bezoek

Opname van het programma "Westbroek zoekt..." van RTV Utrecht van 19 november 2009.

4:46 min, 78 MB