Optreden Feel Good Festival

Het Feel Good Festival is een beweegfestival voor de wijken in west Utrecht. De Jumping Spectacles hebben er vrijdagavond 15 april een spetterend optreden verzorgd.

Het festival vond plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 april. Op vrijdagavond was er een groot feest voor volwassenen, met cultuur met een sportrandje. Op zaterdag kreeg het geheel een vervolg, in dezelfde sfeer, maar dan gericht op sport met een cultuurrandje. De locatie was de volledig gerenoveerde Cereolfabriek.

Sport met een cultuurrandje? Daar passen de Jumping Spectacles natuurlijk prima in! Met vier paren hebben we een kwartier staan sporten in de spotlights van de theaterzaal. Bekijk een opname van het optreden hieronder. De camera kon niet ver genoeg naar achter, dus af en toe vallen er paren buiten beeld. Oh, en waarschuwing vooraf, bij het afbuigen komen ze wel erg dichtbij. Gelukkig geven die pakjes inmiddels niet meer af...

Heb je ons gezien en zou je dit ook eens willen uitproberen? Jumping Spectacles organiseert regelmatig introductielessen.

14:47 minuten, 106 MB
Werkt het niet? Download de video rechtstreeks.

Nieuws van anderen

Optreden Brno

Opname van een optreden uit een serie van zes, op 29 augustus 2004, in Brno, Tsjechie. JS was in Brno in het kader van een culturele uitwisseling.

30:29 min, 213 MB