Dirty Dancing lift

Wil je liften zoals in Dirty Dancing? Ervaar het bij Jumping Spectacles. Dinsdagavond 17 november 2020 is er weer gelegenheid om in te stromen in onze beginnersgroep.

Jumping Spectacles biedt introductielessen acrobatisch dansen aan voor de kennismakingsprijs van 25,-. Studenten krijgen nog 5 euro extra korting! De cursus bestaat uit 10 lessen.

De eerste les van de cursus is een gratis proefles, dus kom vrijblijvend kijken of deze sport bij je past!

Wees ervan bewust dat deze sport heel contactrijk is. Hoewel het NOC*NSF zegt dat noodzakelijk contact tijdens het sporten weer mag, hebben wij besloten dat te beperken tot vaste danspartners. (Lees hier ons coronaprotocol.) Geef je daarom bij voorkeur op als koppel.

Heb je geen danspartner, dan zullen we ons best doen om je tijdens de eerste les te koppelen aan iemand die zich ook alleen inschrijft. Lukt dat niet, dan kom je op een wachtlijst. Als zich binnen twee weken een partner aandient, kun je nog meedoen met huidige groep, anders moet je wachten tot het volgende instroommoment. Schrijf je dus gerust alleen in, maar probeer vooral ook zelf een partner te regelen, want dat maakt het onder de huidige omstandigheden veel gemakkelijker.

Kun je nu niet? De instroommomenten van seizoen 2020/'21 zijn 8 sep 2020, 17 nov 2020, 9 feb 2021 en 20 apr 2021.

Nieuws van anderen

Workshop december 2015

Beelden van een workshop acrobatiek techniek op 12 december 2015.

29:27 min, 114 MB