Open avond Jumping Spectacles, 30 mei 2017

Op de laatste dag van mei hebben we een fantastische open avond gehad met mooie optredens, leuke nieuwe ideeën en een geweldige workshop. Iedereen deed mee, ook heel het publiek!

Laatst was er een open avond georganiseerd, dit was het eerste optreden voor ons als paar. We begonnen met het herhalen en extra inoefenen van onze groepsronde. Deze hebben we vervolgens uitgevoerd. Uiteraard hebben we ook veel andere dansers en rondes gezien en op deze manier weer inspiratie opgedaan voor onze eigen rondes. Het is leuk om te zien wat iedereen heeft geleerd in het afgelopen seizoen en de sfeer is heel fijn, een foutje maken is helemaal niet erg.

Open avond Jumping Spectacles, 30 mei 2017

Na de interne demo kregen we een workshop van een danslerares buiten onze vereniging. Deze workshop was erg leuk, omdat het weer eens wat anders was. We hebben tijdens de workshop veel gelachen en geleerd. Het was ook leuk om te zien dat iedereen meedeed: bezoekers en leden, ongeacht leeftijd of niveau. Na deze workshop was er nog een gezellige borrel met de andere leden en bezoekers. Leuk om elkaar wat beter te leren kennen. Samengevat: een super leuke avond.

Groetjes,
Mitchel en Immy

2:28 min, 45 MB
Werkt het niet? Download de video rechtstreeks.

Benelux Kampioenschap 2015

Opname van de ronde van Richard en Mindy tijdens het Benelux kampioenschap van 3 mei 2015 in Diepenbeek, België.

2:10 min, 20 MB