Optreden Jumping Spectacles 3 september 2017

Velen hebben de afgelopen weken de video's van onze nieuwe choreografie bekeken. Misschien zijn jullie ook wel benieuwd hoe deze mooie dansronde tot stand is gekomen?

In het voorjaar zijn we bij elkaar gaan zitten om te brainstormen. Vervolgens is een kleiner groepje heel hard bezig geweest met het bedenken van de passen en het uitwerken van de danslijnen. En dan natuurlijk trainen, trainen, en trainen, op losse avonden, maar ook tijdens een bootcamp van 5 uur. Het geeft echt een kick als je zo lang en hard met elkaar ergens naartoe werkt!

Met zijn allen trainen kan soms lastig zijn. Ten eerste moet je de tijd vinden. Dan heeft de ene de pasjes sneller onder de knie en dan is de ander beter in de acrobatiek, maar je moet het echt samen doen om er een mooi geheel van te maken. En dus help je elkaar. Samen leef je toe naar de show. De zenuwen beginnen te stijgen. Je wordt een beetje hyper. Je ziet het publiek en je kan niet wachten tot je met zijn allen het podium op kan! Hier heb je al die weken hard voor getraind!

Wil jij onderdeel uitmaken van deze fijne groepsdynamiek, lekker trainen en samen dansen? Kom voor gratis proefles langs op dinsdag (19:30 - 20:30). Schrijf je in via het webformulier.

Mindy

11:16 min, 128 MB
Werkt het niet? Download de video rechtstreeks.

Nieuws van anderen

Optreden Bilts Sportgala

Opname van ons optreden op 30 januari 2015. Lokatie was het Bilts Sportgala.

13:50 min, 108 MB