Lustrumlogo 2018

Het bestuur heeft op de ALV de winnaar van de logo ontwerpwedstrijd bekend gemaakt. Het winnende ontwerp voor de lustrumshirts is van Richard.

Het bestuur heeft vier ontzettend leuke ontwerpen ontvangen en de keus was dan ook niet makkelijk. Uiteindelijk is voor het winnende ontwerp gekozen omdat deze meer onderscheidend was van eerdere shirts en van het JS logo. Het winnende logo laat bovendien goed zien hoe lang Jumping Spectacles alĀ  "alive and kicking" is. Onderaan zie je de andere inzendingen, vanaf links twee van Reinier en daarna een tweede ontwerp van Richard.

Richard's logo zal op de lustrum T-shirts gedrukt worden. Wil je een blijvende herinnering aan ons zesde lustrum, en bovendien een fijn zittend (sport)shirt? Bestellen van de T-shirts kan via deze link. Bestellen kan tot uiterlijk 14 juni. De T-shirts worden uitgedeeld tijdens de lustrumworkshops of het -feest, of daarna in de zaal. Op aanvraag kunnen ze ook per post verstuurd worden (verzendkosten op eigen rekening).

Als je daar toch bent, kun je je meteen ook opgeven voor het lustrumfeest. En mocht je je kennis over JS anekdotes even willen bijtanken, deze website staat vol met verhalen over laatste twintig jaar van onze dertigjarige geschiedenis. De eerste tien jaar, toen internet nog niet het ding was dat het vandaag is, vind je terug in onze collectie krantenknipsels.

PS.
Bonus: onderaan iedere nieuwspagina vind je ook nog een willekeurige keuze uit ons videoarchief.

Lustrumlogo 2018Lustrumlogo 2018Lustrumlogo 2018

Nieuws van anderen

Jan Rijdt Rond

Item over ons in het KRO-NCRV programma Jan Rijdt Rond

4:37 min, 24 MB