Optreden Jumping Spectacles 15 augustus 2018

Laptop? Check. Videomateriaal? Check. Posters? Check. MP3-speler? Check. CD's? Check. Audiokabels? Check. Camera? Check.

Nee, ik ga niet verhuizen. Ik sta in te pakken om naar de sportmarkt te gaan. De UIT is weer bezig en vanmiddag gaan we laten zien wat we doen aan een grote groep nieuwe studenten. We hebben een stand en gaan ook twee keer een kort optreden geven. Oh ja, intrainkleding. Check.

Woensdagmiddag geven we een workshop op het culturele festival in het Wilhelminapark. De opzet is lekker relaxt. Er staan foodtrucks en verspreid over het park kun je allerlei workshops volgen of informatie krijgen over culturele organisaties. En heb je daar even geen zin in, dan kun je ook lekker in gras gaan zitten genieten van het mooie weer en de optredens.

Tussen de workshopvolgers zitten een paar bekende gezichten, die we de dag ervoor ook al hebben gezien. We gaan aan de slag met pasjes, tillen, springen en communicatie. Drie kwartier later doet een groep nieuwe studenten enthousiast de spreidsprong op muziek.

Later in de middag staan we ons opnieuw op te warmen voor een optreden. Net als vorig jaar hebben we een prachtig podium, mooi weer en een relaxt publiek. We doen ons ding en het publiek vindt het geweldig, aan de reactie te zien.

Hieronder een opname van het optreden op woensdag. Met dank aan onze ad hoc cameratechnici Luuk en Nienke!

Reinier

PS. Heb je ons gezien en wil je de combinatie van dans en acrobatiek zelf ook wel eens proberen? Jumping Spectacles organiseert binnenkort weer een introductiecursus.

11:43 min, 55 MB
Werkt het niet? Download de video rechtstreeks.

Nieuws van anderen

Optreden American Day

Opname van een optreden met acht paren op 7 juni 2015. Lokatie was het Julianapark in Utrecht.

16:04 min, 173 MB