Optreden Jumping Spectacles 13 augustus 2019

Zoals ieder jaar, is de tweede week van augustus weer gereserveerd voor de UIT. De Jumping Spectacles waren erbij met optredens en workshops.

Immy, Mitchel en Daan en Aurelie hebben hard getraind om hun routines weer vloeiend te krijgen. Ze hadden eind mei nog meegedaan aan de Beneluxkampioenschappen, maar vakanties, stages en werk betekenden dat er niet veel avonden over waren om gezamenlijk te trainen.

Maartje en Niels hadden voor de gelegenheid nieuwe outfits bedacht. Rood in combinatie met zwart en wit, en met veel duidelijker fifties elementen erin, want dat die ook in onze blauwe glitterpakjes zitten valt niet genoeg op. Om goed bij elkaar passende roodtinten te krijgen, is de hele kledingkast van Maartje overhoop gehaald en moest er ook nog een nieuw kort broekje gekocht worden.

De andere twee paren trappen af op dinsdag op de sportmarkt. Woensdag, op het cultuurfestival zijn Sas en ik er ook bij. M'n nieuwe shirt en ik zijn nog geen vriendjes. Ja, hij is wit zoals voorgeschreven, heel erg wit. Check. Hij heeft een broekje eronder, zodat 'ie niet los zal komen tijdens de acro's. Check. Alleen komen die knoopjes steeds los. Zo mis ik zowat de helft van het optreden, omdat ik de hele tijd sta te frunekken aan m'n hemd.

Reinier

PS. Heb je ons gezien en wil je de combinatie van dans en acrobatiek zelf ook wel eens proberen? Jumping Spectacles organiseert vier keer per jaar een introductiecursus.

Optreden Jumping Spectacles 14 augustus 2019

Promovideo 2016

Highlights van de open avond van 17 november 2015.

0:37 min, 8 MB