Joost op de handen van MindyRegelmatig treedt Jumpings Spectacles op met enkele dansparen. Soms op kleine feesten tot zelfs enkele televisieoptredens. Op 25 mei konden ook de nieuwe dansparen ervaren hoe leuk en gezellig het is om op te treden. Het nieuwe bestuur had namelijk een open avond georganiseerd in onze eigen zaal. Alle paren, van drie weken les tot en met vijfentwintig jaar ervaring, deden mee aan de presentatie.

Joost en zijn leerlingen hadden een ware theaterarena gecreëerd. De kasten, de matten en de touwen dienden als achtergrond. De bankstellen maakte het plaatje compleet als tribune. Omdat het een open avond was, was iedereen zowel de ster van show als enthousiast toeschouwer. Omdat het voor sommige het eerste optreden was, waren er zelfs nog enkele (zelfs internationale!) toeschouwers.

Theaterdirecteur Joost opende de avond. 16 dansers danste tegelijk de Old-Time, de eerste dans. Deze dinsdagavond zijn alle routines voorbij gekomen. De beginnende dansers deden mee met de D-dans. Ieder danspaar liet ook nog een eigen gemaakte dans zien. Geweldige show! Zeker als je ook weet dat sommige nog maar 3 lessen hebben gehad. De show eindigde met een diepe buiging door alle dansers.

Tijdens de koffie, thee, bier, koekjes waren er nog enkele ferme uitspraken: "ook de nazorg hoort er bij" door de masserende Jules, "Geweldig, dit was mijn eerste optreden!" door de gemasseerde broer van Jules, "Ik ben vreselijk jaloers, maar het duurt niet lang meer" door 'auw mijn rug'-Sacha, "Kicke!" door een kauwende Michael, "I watch this and i'm going to bring this to Spain" door een Spaanse toeschouwer, "Gezellig" door acrobatische Daan, "Het jeukt bij mij." door cameraman Ekrem,  "De flipperkast ging zelfs beter dan de grondvolgorde." door glimlachende Sandra en "De groeten aan mijn oma" door de gefilmde Etienne.

Tot zover de open avond van mei 2011. Voor de leden, familie en vrienden van JS zijn de film en foto's op DVD verkrijgbaar bij het bestuur.

PS. Joost deed achteraf nog even de handstand bovenop de gestrekte armen van de lachende Mindy.

Nieuws van anderen

Optreden Bilts Sportgala

Opname van ons optreden op 30 januari 2015. Lokatie was het Bilts Sportgala.

13:50 min, 108 MB