Jumpsquare 29 april 2018

Bordjes met alle dingen die verboden zijn geven altijd de beste tips voor leuke dingen waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Die worden dan ook gretig bestudeerd.

Lees meer...

Workshop Jumping Spectacles op de Acrobatiek conventie 2017

Met Pinksteren togen wij naar het verre noorden voor het acrobatiekfestival. Dit festival staat voor véél acrobatieken, internationale gezelligheid, lekker vegetarisch eten, en fantastische shows.

Lees meer...

Dit jaar ben ik samen met mijn (dans)partner Mindy naar het acrobatiekfestival gegaan. Dit festival is als een dorp. Ons kent ons, en iedereen wordt van harte verwelkomd.

Lees meer...

Joost en zijn team fietsen naar de top voor de overwinning op kanker

Joost van Kessel

Beste Dansers,

Zoals sommige van jullie al weten ga ik op 7 juni meedoen aan de Alpe d’Huzes. Dit evenement is opgezet om geld in te zamelen voor kanker onderzoek, om ervoor te zorgen dat kanker in de toekomst sneller gediagnostiseerd en genezen kan worden.

Lees meer...

JS spelletjesmiddagIn de loop van de zaterdagmiddag 4 februari 2012 waren er drie diehard JS-ers: Daan, Aurelie en Mark, die de kou getrotseerd hebben om in het warme huisje in Dordrecht aan te komen. Aangezien het een schitterende middag was hebben we na een klein kaartspelletje Guillotine eerst nog even een wandeling door het park gemaakt. Na deze wandeling voegde ex-beginner Bas zich nog bij de groep.

Met zijn zessen begon dan ook het serieuze bordspellen werk. Bevoorraad met warme choco, fris en heel veel lekkers speelden we het grote Hyve ranking game-bordspel. We kregen toch wat trek en toen hebben Bas en Richard heerlijk Chinees eten gehaald. Ondertussen speelde de achterblijvers een potje Rollit. Daarna bestreden we met zijn allen de epidemieën die de wereldbevolking teisteren in het spel Pandemie. Na afscheid te hebben genomen van Daan en Aurelie beëindigden Mark, Richard en Mindy de avond met een potje Dominion. Tijdens deze leuke avond is er weer een idee voor een nieuw JS-uitje ontstaan: PUB-QUIZ!

Optreden UIT 2005

Opname van ons optreden op de opening van de UIT, op 15 augustus 2005, in Utrecht.

14:08 min, 90 MB