Acrobatische Dans Sport Bond Nederland

Acrobatische Dans Sport Bond Nederland

Jumping Spectacles is aangesloten bij de ADSBN, een overkoepeling van Nederlandse studentenverenigingen voor acrobatisch rock-'n-roll.

Nederlandse Rock-'n-Roll Associatie

NRRA

De NRRA is de Nederlandse vertegenwoordiging van het acrobatisch rock'n'roll naar de internationale bond, de WRRC.

World Rock and Roll Confederation

WRRC

De WRRC is de wereldwijde sportoverkoepeling voor Acrobatisch Rock 'n' Roll en Boogie. Samen met de wereldbond voor het stijldansen (IDSF) vertegenwoordigen zij danssport naar onder meer het IOC.

Sportcentrum Olympos

Sportcentrum Olympos

Sportcentrum Olympos op De Uithof is het studentensportcentrum in Utrecht. De accommodatie is tevens te huur voor evenementen, sportdagen, trainingen, vergaderingen enzovoorts.

Sportraad Utrecht

Logo Sportraad Utrecht

De Sportraad Utrecht behartigt de belangen van de studentensport bij de UU, de HU en de gemeente Utrecht. Het doel hierin is om de mening van de studentensporters te laten horen en uiteindelijk studentensport zo goed, toegankelijk en goedkoop mogelijk te maken.

U-pas

U-pas

Jumping Spectacles heeft een contract met U-pas. Het budget van je U-pas kun je dus besteden bij Jumping Spectacles. Kijk voor meer informatie op de website van de U-pas.

Vereniging Sport Utrecht

VSU

Jumping Spectacles is lid van Vereniging Sport Utrecht, die de belangen behartigt van topsporters en breedtesporters in de regio Utrecht.

Eindhovense Studenten Dansvereniging Footloose

Footloose

Zustervereniging in Eindhoven (aangesloten bij de ADSBN). Deze studentenvereniging, van origine opgericht voor stijldansen, had een acrobatisch rock-'n-roll tak.

Acrorock

Acrorock

Zustervereniging in Leidschendam, geleid door oud-JS'ers Richard en Marleen Vermeulen (lid van NRRA).

Routebeschrijving

Het adres is Duurstedelaan 14A, 3525 AR Utrecht. Er is een beperkt aantal (gratis) parkeerplaatsen voor de deur.

Vanaf Utrecht Centraal buslijn 1 richting Hoograven, uitstappen op halte Karperstraat of buslijn 47 richting Houten NS, uitstappen op halte Constant Erzeijstraat. Vanaf Utrecht Lunetten neem je buslijn 10 richting Maarssen NS, uitstappen op halte 't Goylaan. Na aankomst is het 3 minuten lopen.

Als de buitendeur gesloten is, moet je aanbellen met de niet gemarkeerde bovenste bel.

Eenmaal binnen moet je links door de glazen deur en dan rechtsaf de trap op. Bovenaan weer rechtsaf en dan de eerste kleedkamerdeur rechts.

Klik hier voor een routebeschrijving naar onze zaal.