Gebruik van materiaal van deze site

Het staat eenieder vrij om informatie, foto's, video's en tekst van deze website geheel of gedeeltelijk te kopiƫren en te gebruiken voor zijn of haar eigen doel, mits de bron via een duidelijk zichtbare link naar deze website vermeld wordt. De enige uitzondering daarop is het Jumping Spectacles logo.

Hotlinking van materiaal van deze website is niet toegestaan. U dient uw eigen kopie te maken.

Deze toestemming tot hergebruik maakt geen wijziging in geldende octrooirechten en merkrechten, of in de rechten van anderen, zoals het portretrecht of privacyrecht. Het facebooklogo blijft dus van facebook en als u beeldmateriaal van herkenbare personen wilt hergebruiken, moet u toestemming hebben van degene die wordt afgebeeld.

Jumping Spectacles logo

Het Jumping Spectacles logo mag worden gebruikt zonder vermelding van bron, mits het gehele logo wordt gebruikt en de context van het gebruik een relatie heeft tot Jumping Spectacles of haar activiteiten.

Geen garantie

Hoewel wij ons best doen u middels deze website zo accuraat mogelijk te informeren, kan het gebeuren dat er een foutje in de informatie sluipt. Wij kunnen de juistheid of volledigheid van de informatie dan ook niet garanderen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die ontstaan is door handelingen of beslissingen gebaseerd op de informatie op deze website.

Links naar derden

Gelinkte sites van derden staan niet onder de controle van Jumping Spectacles en wij achten ons niet verantwoordelijk voor de inhoud van welke gelinkte site dan ook. Wij geven deze links weer voor uw gemak en het opnemen van een link in onze website betekent niet automatisch dat wij achter de inhoud van zo'n site staan.

Routebeschrijving

Het adres is Duurstedelaan 14A, 3525 AR Utrecht. Er is een beperkt aantal (gratis) parkeerplaatsen voor de deur.

Vanaf Utrecht Centraal buslijn 1 richting Hoograven, uitstappen op halte Karperstraat of buslijn 47 richting Houten NS, uitstappen op halte Constant Erzeijstraat. Vanaf Utrecht Lunetten neem je buslijn 10 richting Maarssen NS, uitstappen op halte 't Goylaan. Na aankomst is het 3 minuten lopen.

Als de buitendeur gesloten is, moet je aanbellen met de niet gemarkeerde bovenste bel.

Eenmaal binnen moet je links door de glazen deur en dan rechtsaf de trap op. Bovenaan weer rechtsaf en dan de eerste kleedkamerdeur rechts.

Klik hier voor een routebeschrijving naar onze zaal.